top of page

Miksi Viento Trading on sinulle

juuri oikea kumppani?

Viento Trading on vientiin ja tuontiin erikoistunut kansainvälisen kaupan agentuuritoimisto. Päätoimipaikkamme on Suomessa, mutta teemme tiivistä yhteistyötä kolumbialaisten ja perulaisten kumppaneidemme kanssa.

 

Ammattitaitomme perusta on molempien kohdemarkkinoiden aito kulttuuriympäristön tuntemus sekä natiivi kielitaito. Tämä auttaa meitä seuraamaan kohdemaan markkinoita ja teettämään aitoja kilpailija-analyysejä sekä markkinatutkimuksia. 

Toimimme asiakkaan kumppanina tuloksekkaiden ja tehokkaiden markkinoinnin- ja liiketoimintaratkaisujen suunnittelussa. Etelä-Amerikka on vielä löytämätön aarre kansainvälisessä kaupassa. Vapaakauppasopimus EU:n ja Perun sekä Kolumbian välillä sekä Tyynenmeren Allianssi tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia Euroopan ja Etelä-Amerikan markkinoille.

 

Viento Trading perustaja ja agentti Andres Pena Archila asuu Suomessa ja matkustaa usein Etelä-Amerikkaan. Hänellä on kansainvälisen liiketoiminnan ja logistiikan korkeakoulutus. Andres puhuu äidinkielenään espanjaa ja hän on asunut Kolumbiassa, Venezuelassa, Brasiliassa ja Suomessa. Andres on ihmisenä sillanrakentaja, joka toimii sujuvasti suomalaisen ja eteläamerikkalaisen kulttuurin rajapinnassa ymmärtäen molemmin puoliset tarpeet.

bottom of page